Siirry sisältöön

Koulutukset

Ilo kasvaa ulkona -webinaarit

Taaperot luonnossa

Mitä tulee ottaa huomioon alle 3-vuotiaiden kanssa luonnossa toimiessa? Webinaarista saat tukea, rohkaisua sekä käytännön toimintavinkkejä ulos. Avaamme luontotoimintaa myös vasun näkökulmasta. Luontotoiminta pienimpienkin kanssa on helppoa ja innostavaa sekä pedagogisesti perusteltua.
Kohderyhmä: Alle 3-vuotiaiden kanssa varhaiskasvatuksessa toimivat.
Webinaari sisältää 45 min luento-osuuden, jonka jälkeen halukkailla vielä 30 min aikaa keskusteluun ja kysymysten esittämiseen. Molemmissa webinaareissa sama sisältö – valitse itsellesi sopiva ajankohta.
  • 21.10. klo 12.30-13.45 (webinaari on täynnä)
  • 30.10. klo 12.30-13.45 (webinaari on täynnä)
Tervetuloa!
Webinaarista tehdään tallenne, joka tulee ilokasvaaulkona.fi- sivuille.

Ilo kasvaa ulkona -webinaarit

Luontotoiminnan aloitus varhaiskasvatuksessa

Mitkä tekijät mahdollistavat säännöllisen luontotoiminnan aloittamisen varhaiskasvatuksen ryhmässä? Mitä erityistä tulisi huomioida? Ketä tulee informoida ja miten? Vuorovaikutteisessa webinaarissa pureudumme mm. näihin tekijöihin yhdessä Metsäemo- bloggari Noora Uusi-Kakkurin kanssa.

Voit lähettää luontotoiminnan aloittamiseen liittyvät ja mieltäsi askarruttavat kysymykset meille etukäteen tällä lomakkeella>>.  Webinaari mahdollistaa myös vertaistuen saamisen yhdessä pohtimisen ja ideoiden jaon kautta. Varauduthan siis osallistumaan keskusteluun!

Kohderyhmä: Varhaiskasvatuksessa toimivat luontoiminnan aloittelijat.

Ilo kasvaa ulkona -webinaarit

Luontotoiminnan aloitus esi- ja alkuopetuksessa

Mitkä tekijät mahdollistavat säännöllisen luonnossa toimimisen lapsiryhmän kanssa esi- ja alkuopetuksessa? Asiantuntijoina mukana luontopedagogit Ulla Myllyniemi ja Ann-Kristin Fransman.

Webinaarissa käymme läpi etukäteen lähettämiänne kysymyksiä – lähetä kysymys tällä lomakkeella >> Webinaari mahdollistaa myös vertaistuen saamisen yhdessä pohtimisen ja ideoiden jaon kautta. Varauduthan osallistumaan keskusteluun!

Kohderyhmä: Esi ja alkuopetuksessa toimivat luontoiminnan aloittelijat.

Hankeverkoston tapaamiset

Hankeverkosto on valtakunnallinen ja voit liittyä siihen asuin- tai työpaikkakunnastasi riippumatta. Jäsenet saavat uutiskirjeitä ja pääsevät vaikuttamaan hankkeeeseen, mm. tulevaa julkaisua suunnittelemalla. Hankeverkoston tapaamisia järjestetään Hämeessä, Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla ja Uudellamaalla.

Loppuvuodelle 2020 on suunnitteilla alueellisia etätapaamisia.

Lue lisää

Ulko-opet ry:n toiminta

Hankekumppanimme Ulko-opet ry kokoaa yhteen ulkona ja luonnossa opettamisesta ja kasvattamisesta kiinnostuneet. Ulko-opet järjestää alueellisia tapaamisia eri puolilla Suomea.

Lue lisää

Suomen Ladun lastentoiminnan koulutukset

– Metsämörri
– Tunteet hukassa
– Luonto toimintaympäristönä
– Luonnossa kotonaan
– Muumien ulkoilukoulut
– Kysy myös lyhyempiä työpajoja ja teille räätälöityjä kokonaisuuksia!

Lue lisää

Syklin ympäristökasvatuksen koulutukset

Lue lisää